Riset Data

Riset Data

Apa Riset Data Bisa Nggulang Panjenengan

Hot

Saturday, December 30, 2017

Apa Riset Data Bisa Nggulang Panjenengan

December 30, 2017 1

4 Metode Umum Kanggo Ngilangi Hard Disk Drives

Hard drive kadhangkala sirna kanggo nggawe data sing disimpen ora bisa diwaca. Ana cara sing bener lan salah kanggo numpes drive hard. Cara umum kanggo numpes drive hard yaiku nyuwek, degaussing, disintegration, lan crushing / mangling. Degaussing Istilah iki biasane disebutake sajrone proses ngilangi data. Iku mbuwang data kanthi ngliwati hard disk kanthi pulsa elektromagnetik utawa medan magnet ing kamar sing ditutup. Nalika degaussing hard disk bisa dadi efektif, ora sengaja cara foolproof minangka demagnetization bisa gagal kanggo nggayuh saben platter utawa bagean. Mulane, rong langkah karusakan wis dianjurake banget. Kajaba iku, degaussing chambers asring perlu latihan khusus lan larang, supaya ora nyata kanggo perusahaan cilik lan agêng.
Apa Meh Ora Ana Sapa Ngerti About Resources
Shredding

5 Takeaways sing Aku Sinau About Options

Kaya shredders kertas ing kantor sing nyithak kertas menyang shreds, shredder hard drive wis blades kuwat sing rip hard menyang shreds cilik sing meh ora bisa kanggo Piece shreds bali bebarengan. Senadyan panyedot hard disk bisa numpes manawa ukuran lan jinis drive saka pirang-pirang ewu kanthi wektu siji nganti wektu siji, mesthine gedhe banget, abot lan biasane perlu konsisten khusus AC supaya bisa mlaku. Gumantung ing jinis, shredders bisa ngancurake organizers elektronik, Smartphone, PDA, hard disk, lan media panyimpenan liyane. Padha mesthi ora cocog kanggo panggunaan kantor. Disintegrasi Disintegrator biasane digunakake dening perusahaan sing ngatur data banget klasifikasi lan nggunakake piso rotary uga conveyor belt kanggo rip rip drive menyang bit unrecognizable sing ora bisa gabungan bali bebarengan. Nalika disintegrator banget efektif, padha uga abot lan gedhe, lan butuh pasokan energi AC sing dipercaya khusus kanggo mbukak. Padha uga mbutuhake ventilasi ing njaba, sing bisa banget dikontrol dening negara, lokal utawa federal panguwasa.

Padha karo shredder, disintegrator mesthi ora cocok kanggo setelan kantor. Mangling utawa crushing Metode iki arang banget biaya kanggo perusahaan cilik lan agêng sing ora bisa tuku utawa nyewa pangecabelan hard disk mahal lan degaussers. Mangler utawa crushers numpes hard drive kanthi nggunakake meksa massive kanggo nylewengake platter lan crush chassis, nggawe hard drive praktis ora bisa diwaca. Mangler / crushers bisa dituku minangka listrik utawa manual kanthi manual. Piranti sing nganggo tangan ditindakake kanthi piranti sing dihidrolisisake kanggo nggawe plat baja sing kuwat nggragi sasis lan drive. Sawetara crushers bisa dimuat nganggo 1-2 drive ing perjalanan, gumantung marang kabutuhan perusahaan lan ora perlu latihan akeh. Saliyane, crushers bisa nganggo listrik sing luwih murah lan mbutuhake interaksi fisik sing kurang. Loro-lorone jinis duwe kamar sing ngijini operasi aman, lan teka ing casing sing diisi lengkap. Ana ukuran sing luwih cilik sing bisa digunakake ing komputer.
Read More